marți, 27 ianuarie 2015

11. Otrava 08-09.2014

        Traiesti in minciuna ca de obicei, doar ca acum o faci mult mai grav. Cel mai rau e ca aproape ai ajuns sa iti crezi propriile minciuni. De ce te minti? Spui minciuni pentru ca suna mai bine? Preferi sa mangai un om cu o minciuna decat sa il ranesti pentru putin timp cu un adevar? Daca ai sta o zi fara sa minti? Ai mai reusi sa ai prieteni? Nu prea cred. Gandeste-te si la tine suportand consecintele. Dar sa nu te astepti ca lumea sa fie sincera cu tine si a doua sau a treia oara. Om fi noi fraieri da nici chiar asa. 
        Si totusi ea spera, ea spera spera, dar de ce spera? Spera in minciuna ta, dar a aflat adevarul. Acum stie adevarul si nu mai vrea sa dea ochii cu tine. Nu te mai vrea in viata ei, nu mai vrea sa auda de tine, sa vorbesti cu ea, sa mai ai tupeul sa o saluti. Sa nu indraznesti sa o mai minti. 
       -Decat sa ma-ndragostesc, mai bine ma otravesc.
       -Nu spune asta! Da-mi o sansa. Iti voi dovedi ca nu sunt ca ceilalti!!! spuse el increzator, cu o dorinta arzatoare de a o cuceri.
       -Nu-i adevarat! ce ai tu mai special decat ceilalti? Cu ce pot sa am incerdere ca tu nu ma vei ranii ca si toti ceilalti?
       -Pentru ca stiu si punct! Da-mi o sansa! 
       -Lasa-ma in pace! Te rog. Lasa-ma in tristetea mea. Lasa-ma sa respir, sa gandesc, sa fiu libera pentru o vreme. Daca tie chiar iti pasa, lasa-ma putin, chiar... chiar vreau sa respir.
       -Bine... dar un lucru te rog... spune-mi ce faci. Ce ai de gand, ce intentii ai, sa nu uiti ca mie chiar imi pasa.
       -Bine. Multumesc.
       Si uite asa, fata il ignora pe acest baia, care poate chiar era altfel dar ea... nu mai avea curajul sa iubeasca. Nu mai are tupeul necesar sa incerce. Daca ei ii va placea de un baiat, isi va lua inima... sau ce a mai ramas din ea, in dinti. I-a spus asta si lui dupa o vreme, el a inteles si a tot incercat sa ii faca pe plac si ghici ce, nu a reusit. Ea s-a schimbat, a renuntat sa mai spere la ceva bun...mai bun. Nu a avut destul curaj sa riste din nou, in felul asta, nu mai putea sa fie renita si nu mai suferea. Succes pe viitor si tie baiatule ce incerci, si tie fata ce suferi.. Succes! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu